Om InnerYou

Om InnerYou

Elisabeth Karlsson
Elisabeth Karlsson

InnerYou startade 2015 och drivs av Elisabeth Karlsson. Företaget är ungt och vilar på gammal esoterisk kunskap och helande-metoder.

Allt är energi. Vi är energivarelser där kroppen och själen hör ihop.

Företagsnamnet InnerYou och dess slogan ”utveckling börjar inifrån från ditt InnerYou” har betydelsen att du behöver nå ditt inre, det som är själva kärnan i dig själv, för att förstå dig själv. Men för att kunna förändras måste du också ha den genuina viljan att förändras.

Genom att gå kurs hos InnerYou, meditera eller få behandlingar kan du nå djupare in i dig själv. Det kan även vara så att du kan uppleva det som att du hittar tillbaka till ditt jag – som att ”komma hem”. Når du din inre medvetenhet blir hela ditt jag medveten om den väg du ska gå i livet.

Känns det som om du försummat dig själv, eller kanske tappat bort dig själv – då kan behandlingar, meditationer och stillsamma samtal vara hjälp för dig att nå inre ro inombords.

Stress och oro är inget som ökar vårt välbefinnande, tvärtom. Vi säger att allt sker så fort nu för tiden, men det finns verktyg du kan ta till som hjälper dig att stanna upp och skala bort sådant som inte är relevant.

Att finna inre frid är inte svårt. Det svåra kan vara att ändra sina vanor.

Är och har alltid varit en inkännande människa. Men för flera år sedan kom jag till en punkt då jag upplevde stor stress och en tomhet och saknad av integrering av mig själv.

Min längtan efter att dyka djupare och lära mig mer om energiarbeten har även lett mig till Bioenergihealing vid Axelsons, pendelhealing, Angelic Reiki© och Karuna Reiki®.

Angelic Reiki är ytterligare en energimetod som är ett utmärkt verktyg vid behandlingar. Jag ger både workshops och behandlingar i Angelic Reiki©. Är utbildad Angelic Reiki© Master Teacher. I och med Angelic Reiki© har jag fått ännu djupare förståelse för energier.

Många talar om traditionell Usui Reiki och Usui Holy Fire® Reiki. Får ibland frågan vad som är bäst av de två. Jag kan inte ge något svar på vad som är bäst. Vet bara att jag först gick kurser i Usui Reiki som jag praktiserade i några år. Sedan fick jag en stark drivkraft att gå Masterkursen i Holy Fire® Reiki. Första upplevelsen av Holy Fire® var intensiv och jag upplevde en skillnad inombords. 2018 gick jag masterkursen i Karuna® Holy Fire® II Reiki och upplevde ytterligare en fördjupning och integrering av energin inombords. Men här måste man ju också tänka på att jag har utvecklats sedan min allra första kontakt med Reiki.

Det sägs att Holy Fire och dess energi är renare och vibrerar snabbare. Vill verkligen vara tydlig med att det enda som är viktigt är att du följer din känsla. Jag tycker att tävlingar och uttalanden om vad som är bäst är helt irrelevant.

Är utbildad Regressionsterapeut vid Svenska Hypnosskolan, SSEAH som leds av Jörgen Sundvall.

Elisabeth har gått Usui Reiki steg 1, steg 2 och Usui Reiki ART samt Usui Holy Fire® Reiki ART/Master hos Maria Nylow i Stockholm. Angelic Reiki©  (1-2, 3-4, professionell, master) hos Gun Moss Bjerling i Göteborg liksom Karuna Holy Fire II Reiki (R). Workshop med uppgradering i Angelic Reiki-systemet under ledning av Christine Core. Christine och hennes make Kevin Core är grundarna av Angelic Reiki©.