Glittrande ljus

Reiki-behandlingar

Behöver du landa, minska din stressnivå, lindra smärta, komma ner i varv från alltför mycket stress? Eller vill du bli mer balanserad och få lindring vid sömproblem eller få hjälp med att lösa upp blockeringar i kroppen? Då kan de energibehandlingar som InnerYou erbjuder vara till din hjälp.

Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan få bidrag från din arbetsgivare.

Du väljer om du vill ha en behandling på 60 minuter, 90 minuter. Behandling kan även ges på distans. Här kan du läsa lite mer.

Behandling 60 minuter
Vi kommer överens om en tid för behandlingen. Alla
behandlingar börjar alltid med ett inledande samtal där jag berättar lite om hur behandlingen går tillväga. Därefter får du lägga dig på en massagebänk. Du behåller dina kläder på. Om det är så att du hellre vill sitta på en stol går det naturligtvis också bra. Du bestämmer vad som är mest bekvämt för dig.

Händerna placeras på din kropp – dock aldrig på känsliga delar – och energiarbetet börjar. Om du inte vill ha händerna på din kropp är de en bit ifrån. Du bestämmer.

Allt som du säger är konfidentiellt. I priset ingår även att Elisabeth kontaktar dig inom en vecka för att höra hur du upplevt behandlingen. Du kan naturligtvis passa på att ställa frågor.

Pris: 60 minuter 650 kronor inklusive moms. Ett uppföljande samtal inom en vecka efter en första behandling ingår.

Bokning: inneryou16@gmail.com mobilnummer 0739-826 603

Distansbehandling 60 minuterÄr du i behov av en energibehandling men inte har möjlighet att komma till InnerYou fysiskt, kan du boka en behandling på distans. Vi inleder med ett samtal via telefon eller Skype. Behandlingsdag och klockslag bestäms och du får råd inför behandlingen. Efter behandlingen har vi ett ytterligare samtal. Inom en vecka efter behandlingen blir du kontaktad av Elisabeth, du får då möjlighet att ställa frågor och vi pratar om hur du upplevt dagarna efter distansbehandlingen.

Pris: 60 minuter 650 kronor inklusive moms. Ett uppföljande samtal inom en vecka efter en första behandling ingår.

Bokning: inneryou16@gmail.com mobilnummer 0739-826 603

Reiki-behandling och vägledning 90 minuter
Om du vill dyka ner djupare i förståelsen kring exempelvis en blockering eller en känsla i samband med en energibehandling finns möjligheten att utöka energibehandlingen till att omfatta även vägledning.

Pris: 950 kronor inklusive moms. Ett uppföljande samtal inom en vecka efter en första behandlingen ingår. Om du har fler funderingar kan du naturligvis kontakta InnerYou utöver detta.

Bokning: inneryou16@gmail.com mobilnummer 0739-826 603

 

Om du har några frågor eller vill boka en tid, vänligen kontakta InnerYou här >>>